Målet er å skape funksjonelle og tidløse rom basert på du har fra før, og på den måten få et interiør med en mer personlig stil.

Linda Wiberg

Ithea interiør sin historie

Ithea ble etablert i 2020 av meg, Linda Wiberg. Erfaringen som interiørdesigner  innen møbelbransjen og byggebransjen gav et godt utgangspunkt for å etablere noe eget hvor jeg kunne fokusere på personlige verdier.

Vi i Norge er verdensmestre til å pusse opp, og møbler og inventar har blitt produkter for bruk og kast. I årene i byggebransjen hadde jeg hatt vondt i bevaringshjertet mitt mange ganger av ting som havnet på dynga. Med Ithea ønsker jeg å fremme bærekraftige løsninger og en langsiktig tanke når det gjelder valg av materialer, møbler og fargevalg. Jeg ønsker å bidra til gjenbruk av det mine kunder allerede har, fremme god kvalitet og mer klassiske enn trendy løsninger.

Hvis Ithea kan bidra til å spare litt, ved at det tar litt lengre tid for behovet for en ny oppussing melder seg, eller at det gamle spisebordet ble flott også i det nye huset etter en oppgradering, er målet oppnådd.

Jeg mener at det å tenke litt ut av boksen, og redesigne gamle møbler og innredning, vil bidra til en mer personlig stil. Det er gøy å forvandle en «kjedelig» og «gammel» kommode som alle har, til noe unikt ved hjelp av maling eller folie og noen nye knotter. Da fremstår kommoden plutselig som ny, og designet er tilpasset spesielt ditt hjem.

Ithea ønsker å skape et hjem som du kan være stolt av, hvor alle tingene dine har sin funksjon og sin plass, og hvor alt henger sammen