Presentasjon

Presentasjon

Jeg er Linda, og er interiørdesigner og holder til i Tønsberg. Ithea ble etablert med et mål om å  skape bærekraftig interiørdesign basert på det du har fra før. 

Veien til å bli interiørdesigner

Fra jeg var 17 år visste jeg at interiørarkitekt var min drømmejobb. Det tok 13 år før jeg bestemte meg for å fullføre drømmen, og 4,5 år før jeg hadde gjennomført. Nå har jeg fått bred erfaring innen feltet, og er klar for å satse helt for meg selv.

Siden studietiden har  jeg vært opptatt av hvordan interiøret påvirker oss som mennesker. Jeg er ikke veldig opptatt av trender og det kuleste av det kule innen interiør. Jeg liker derimot veldig godt fokuset på gjenbruk, naturlige materialer, minimalisme og organisering.  

Personlig så erfarer jeg en ting som går igjen uansett hvilken stil jeg velger og hvor jeg bor når det gjelder interiør, jeg blir vant til rommene jeg har designet. Det som var superfint når det ble valgt, er noen måneder senere ikke like spennende. 

 Jeg tror dette gjelder mange (kanskje alle) elementer i livet. Vi blir vant til den nye jobben, den nye kjæresten, til den nye genseren eller det nye huset. Det  jeg opplever varer lengre, er de rommene jeg velger å holde i mer nøytrale farger, når jeg velger naturlige materialer og produkter med med god kvalitet, og som tilfredstiller en viktig funksjon godt. Kanskje dette gjelder kjæreste og jobb også? 😉

Mitt mål som interiørdesigner er å bruke mest mulig av det kundene mine allerede har fra før, kjøpe minst mulig trendy produkter og fokusere på kvalitet, miljø og livsstil. Jeg vil at mine kunder skal elske det vi har skapt i lang, lang tid. Jeg vil at kunden min skal spare penger på å bruke meg som designer, da de slipper å gjøre  masse «unødvendige» innkjøp og de vil ikke ha behov for å pusse opp på nytt noen år senere. 

"Have nothing in your house that you do not know to be useful, or believe to be beaurtiful"

William Morris

Organisering

Som en selverklært rotehue har også jeg i de siste årene også blitt bitt av ryddetrenden. Mitt hjem vil nok aldri bli konstant strøkent, men det å redusere eiendeler, og kvitte seg med det jeg ikke har behov for har jeg opplevd befriende. Med færre eiendeler er det jo også lettere både å rydde og holde det ryddig. Jeg tror at for mange ting kan ødelegge for hva som faktisk er viktig i livet.  Jeg ser min rydde prosess med å  rydde og kvitte meg med ting som en reise. Jeg føler virkelig at det er som en terapi å kvitte meg med brev og elementer fra tider og situasjoner langt tilbake. Jeg vil leve nå, ikke i fortiden. Om jeg noen gang kommer i mål vet jeg ikke. Jeg har nylig lest bøkene til Marie Kondo, og må si at jeg er «frelst». Det å rydde etter kategori, og ikke minst oppbevare alt etter kategori oppleves som en løsning jeg har lett etter. 

Det var litt om meg, og hva jeg er opptatt av. Siden kommer til å gjenspeile meg og mine interesser for interiør og livsstil. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *