Tjenester

Ithea kan tjenester innen interiørdesign, tegning i 3D og 2D og kan også følge opp byggefasen. Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på i forhold til ditt prosjekt.

Lage en optimal planløsning for ditt prosjekt.

Det å utnytte det arealet på den best mulig måte er et godt sted å starte når du planlegger et hjem, et kontor eller annet interiør.  Det hjelper lite med flotte tapeter, møbler og fine farger, hvis ikke det har tatt hensyn til brukernes behov og nødvendige funksjoner.

For å lage en så god planløsning som mulig, lager vi i samarbeid med deg en funksjons- og behovsanalyse, for å få oversikt over hvilke forutsetninger som ligger til grunn for rommene du planlegger å bygge eller endre. 

Skal du totalrenovere eller bygge helt nytt, kan du dessuten også spare mye både penger, tid og energi på å få kvalifisert hjelp til å skape en optimal planløsning for ditt prosjekt. 

plantegning

Redesign av interiør

Har du ulike møbler og ting fra forskjellige tider og trender, som ikke helt henger sammen. Da vil Ithea  gjerne hjelpe deg. 

Du kan få et flott og unikt hjem, ved å bruke litt ressurser på det du allerede har fra før. Det å male, sette på litt folie og kanskje noen nye håndtak, kan gjøre at møbelet ikke bare fremstår som nytt, men også tilpasset ditt hjem og din stil. Dessuten sparer du både penger og miljø i prosessen. Det kan vel ikke bli bedre enn det?

Vi starter med å lage en helhetlig plan ut i fra dine behov og stilen du liker, for så å se hvordan vi best kan bruke det du har fra før og hva som trengs å kjøpe nytt (eventuelt brukt). Noen ganger er den beste løsningen å selge eller gi noe bort, for å kjøpe noe annet. Kanskje var det ikke bruk for denne typen møbel i det hele tatt.  Det skal til syvende og sist bli en løsning du er fornøyd med. Som dekker dine behov, gjenspeiler din livsstil og deg som person. 

Det finnes ikke et fasitsvar, og det er det som gjør det morsomt og utfordrende å jobbe med.

Ta kontakt for et uforpliktende møte, så kan vi se hva Ithea kan gjøre for deg.

Valg av materialer, farger og møbler

Ithea kan lage en god og gjennomtenkt plan som gir et uttrykk som passer deg og din stil.

Mange synes det er utfordrende å finne en stil de liker. Hvis man finner den, kan det å finne møbler, materialer og farger som skaper det uttrykket du hadde tenkt være vanskelig. Det er en uendelig av forskjellig produkter i form av materialer, møbler og farger å velge i når du skal planlegge et interiør. 

Skal du bygge nytt, eller totalrenovere, er det veldig mange valg som må tas. Ithea kan bidra i denne prosessen for deg, ved å sette opp en gjennomtenkt plan på hele boligen.

interiørkonsept

Gjennomføringen av et interiørprosjekt

Alle prosjekter er forskjellig, men dette er et enkelt oppsett for hvordan ithea jobber

  • Gjennomgang prosjekt og behov
  • Tilbud med plan for gjennomføring
  • Vi utarbeider en behovs- og funksjonsanalyse for ditt prosjekt
  • Gjennomgang av collager, tegninger og planer
  • Korrektur
  • Du mottar collager og tegninger etter avtale
  • Oppfølging av håndverkere
interiørdesign tjenester

Ithea kan levere følgende produkter:

Har du behov for en interiørdesigner?

Ta kontakt, så kan vi ta et uforplikende møte.